Hoe solliciteer ik op een vacature?

Selecteer op de pagina "Werken bij Viatris" eerst een locatie. Je komt dan in ons online vacature portaal. In dit portaal kan je op de vacature die jou aanspreekt klikken en via het portaal jouw motiviatie en gegevens invullen. Solliciteren op een vacature gaat dus altijd via het online portaal. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze Talent Acquisition Partner via Arianna.Kashile@viatris.com

Hoe weet ik zeker dat Viatris mijn motivatie en cv heeft ontvangen?

Onze recruiter neemt contact met je op als jouw kwalificaties overeenkomen met de openstaande vacature.

Ik heb een verdacht bericht ontvangen van iemand die beweert een Viatris-recruiter te zijn. Hoe kan ik hun identiteit bevestigen?

Helaas kan er altijd sprake zijn van oplichting en raden we iedereen die opzoek is naar een nieuwe baan aan hun persoonlijke informatie te beschermen. Hiervoor kan je eenvoudige stappen ondernemen, zoals controleren of het telefoonnummer en e-mailadres van de recruiter aan ons bedrijf verbonden zijn. Je kan ook ons online vacature portaal controleren op openstaande vacatures. Recruiters van Viatris zullen nooit vragen om bank- of creditcardgegevens te verstrekken. Als je denkt dat je het doelwit bent van frauduleuze wervingsactiviteiten, neem dan contact op met de plaatselijke politie.